Byxor

Stretchpants Lady/Men är en stretch byxa i tightare modell, grym passform! DWR behandlade (vatten avvisande) polyester/bomull med 4-väg stretchtyg i baken, knän samt baksida knäna. Resår i sidorna i midjan för bästa komfort. 2 stora benfickor med dragkedja, handfickor samt ficka bak med dragkedja. Ventilation öppning längs låren med 2-vägsdragkedja. Förstärkt insida beslut. Justerbar vidd i benslut samt krok för att fästa i skorna/kängorna. Kan med fördel impregneras i efterhand för anpassad vattentäthet.

Stl. 34-48 i dam modell. Stl. 46-60 i herr modell

Dambyxor finns med extra långa ben i färgerna svart, rosa och blå.

Herrbyxor finns med extra långa ben i färgerna svart och blå.

Pris 699 SEK/st inkl. moms

Kostnad för brodyr tillkommer.

Agility Set LADY
Arrak agility tights och top är gjorda av högsta kvalitet. Dessa plagg är träningskläder för aktiva personer som älskar agility och annan form av träning.
Det snabbtorkande materialet håller dig torr och ger en hög komfort och plaggen är designade för att hålla passform och sitta skönt även under hög påfrestning och belastning. En Liten ficka i linningen på byxan för små saker som nyckel eller liknande. Dragkedja vid vaden för att underlätta av och påtagningen av plagget. Snyggt tryck på låret vilket ger en modern och tuff look. 
Snyggt tryck i ryggslutet på toppen.
Stl. XXS-XXL
 
Pris 499 sek/set inkl. moms
Kostnad för brodyr tillkommer