Övriga kläder

SOUTH WEST Hedda Powerstretch  599 kronor

Powerstretchjacka med dampassform i följsam kvalité. Framsida i nylontyg med lätt padding. Dragkedjorna har tejp och zip-pullers i kontrastfärg. Elastiska band med SW-heatprint i nederkant på ärmavslut och krage.
Färg svart har reflexband i ärmens flatlocksöm och reflex på frontdragkedjans tejp.

Lätt och mycket snygg!

SOUTH WEST Henry Powerstretch 599 kronor

Herrmodell. Powerstretchjacka i följsam kvalité. Framsida i nylontyg med lätt padding. Dragkedjorna har tejp och zip-pullers i kontrastfärg. Elastiska band med SW heatprint i nederkant, ärmavslut och krage.
Färg svart har reflexband i ärmens flatlocksöm och reflex på frontdragkedjans tejp.

8848 Altitud, Laguna ws pants, dam 1250 kronor

Högfunktionell ski touring-byxa som fungerar bra till vinteraktiviteter där låg vikt, kroppsnära passform, vindskydd och hög andningsförmåga är viktigt, t ex turskidåkning och vandring.

Materialet på framsidan och övre delen baktill är durAtec Softshell Advanced som är vindtätt, vattenavvisande och har mycket goda andningsegenskaper. Stretch ger bra följsamhet och rörelsefrihet. Skön fleece på insidan. Baksidan av byxan är i trikåtyg med stretch som har mycket hög förmåga att släppa ut fukt och överskottsvärme. Förstärkta partier på insidans ben nedtill som skyddar mot vassa stålkanter. Dragkedja vid foten för att sluta tätt vid pjäxan. Justerbar midja med kardborreband. Reflexdetaljer. Snygg byxa som sitter bra.

Perfekt för dig som vistas utomhus mycket och inte gillar att frysa!

8848 Altitud, Steve softshell pant, herr 1300 kronor

Högfunktionell ski touring-byxa som fungerar bra även till andra vinteraktiviteter där kroppsnära passform, vindskydd och hög andningsförmåga är viktigt. Materialet på framsidan och övre delen baktill är durAtec Softshell Advanced som är vindtätt, vattenavvisande och har mycket goda andningsegenskaper. Stretch ger bra följsamhet och rörelsefrihet. Skön fleece på insidan. Baksidan av byxan är i trikåtyg med stretch som har mycket hög förmåga att släppa ut fukt och överskottsvärme. Förstärkta partier på insidans ben nedtill som skyddar mot vassa stålkanter. Dragkedja vid foten för att sluta tätt vid pjäxan. Bälte ingår. Reflexdetaljer.

Perfekt för dig som vistas utomhus mycket!

Cutter & Buck Rainier väst, dam och herr 499 kronor

Den här västen är trots sin lätta vikt värmande i alla väder och användbar hela året. Vi har valt att använda Primaloft® vaddering för dess värmande funktion, kompakthet och komfort. Då kroppen använder energi för att hålla sig varm, anänder Primaloft® en patenterad microfiberstruktur för att hålla kroppens värme och energi. De ultrafina fibrerna formar en tät väv av luftfickor som fångar värmen från kroppen vilket stöter bort kyla. När vadderingen blir blöt släpps luften fri på ett andningsbart sätt. De ultratunna Primaloft® fibrerna är framtagna med en vattenavstötande förmåga som håller västen torr och isolerande. Bär västen som ett övre lager eller i kombination med Forks Rain Set eller Lord Rain Set för att få en funktionell 2-i-1 enhet. Västen som är utrustad med flera fickor och en gömd huva kan rullas ihop och göras såpass kompakt att den ryms i ena fickan.

Lätt och mycket snygg!